Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Besteworld F.C. (1417542) - Terciosdeflandes (797051) » 273329923: T30/J6/VI

Liga 273329923 Información oficial sobre el partido 273329923 en Hattrick

29.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VI.351 (14669)

R.C.D. BENEFIXIADORES Alineación oficial del equipo 'R.C.D. BENEFIXIADORES' en el partido 0 - 1 F.C.Churumbeles Alineación oficial del equipo 'F.C.Churumbeles' en el partido
0 - 1 Eidmantas ?ebas (73')
R.C.D. BENEFIXIADORES Alineación oficial del equipo 'R.C.D. BENEFIXIADORES' en el partido 0 - 1 F.C.Churumbeles Alineación oficial del equipo 'F.C.Churumbeles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.D. BENEFIXIADORES Alineación oficial del equipo 'R.C.D. BENEFIXIADORES' en el partido 2 - 1 F.C.Churumbeles Alineación oficial del equipo 'F.C.Churumbeles' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. BENEFIXIADORES

Goles Goles

  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 73 minuts Óscar Eduardo Correal es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Eidmantas Čebas que d'un gran xut va marcar per a F.C.Churumbeles el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BENEFIXIADORES va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Theo Murlin va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Vsevolod Matveev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BENEFIXIADORES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): BENEFIXIADORES per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Emre Bencan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toño Nagore de BENEFIXIADORES es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C.Churumbeles

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Eidmantas Čebas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Maksymilian Siemieniuk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Jimmy Plassard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C.Churumbeles que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Stian Krosby quasi marca en una jugada assajada de córner que Alexandre Rolland havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): F.C.Churumbeles va fer una substitució al minut 28. Vítor Pestana va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Italo Sini.