Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguacates (1371530) - anchosa c.f (123128) » 273324663: T30/J4/VI

Liga 273324663 Información oficial sobre el partido 273324663 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.257 (14575)

Aguacates Alineación oficial del equipo 'Aguacates' en el partido 3 - 0 Zampaleña C.D. Alineación oficial del equipo 'Zampaleña C.D.' en el partido
Evaristo Esperon (20') 1 - 0
José Vicente Román Tárraga (79') 2 - 0
Kristiaan Veldmate (81') 3 - 0
Aguacates Alineación oficial del equipo 'Aguacates' en el partido 3 - 0 Zampaleña C.D. Alineación oficial del equipo 'Zampaleña C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Aguacates Alineación oficial del equipo 'Aguacates' en el partido 8 - 0 Zampaleña C.D. Alineación oficial del equipo 'Zampaleña C.D.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguacates

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Evaristo Esperon, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Vicente Román Tárraga va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Aguacates va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Kristiaan Veldmate la va transformar en el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Señor Bousoño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aguacates se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Oscar Rivero Figueroa de Aguacates gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Fernando Vargas Morales una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Davide Aldini va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kristiaan Veldmate de Aguacates amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Zampaleña C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Germán De Lope quasi marca en una jugada assajada de córner que Paul Dreyer havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Steyn Kuipers va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Kallen Hewlett va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Óscar Matadinho va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Ojier de Zampaleña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Aksentije Jevtić va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Carlos Ojier.