Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castle City (774067) - BIGAS-FC (775533) » 273323704: T30/J6/VI

Liga 273323704 Información oficial sobre el partido 273323704 en Hattrick

29.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VI.240 (14558)

The Simaos Alineación oficial del equipo 'The Simaos' en el partido 1 - 0 Schranz Masters Alineación oficial del equipo 'Schranz Masters' en el partido
Belarmino Cuence (62') 1 - 0
The Simaos Alineación oficial del equipo 'The Simaos' en el partido 1 - 0 Schranz Masters Alineación oficial del equipo 'Schranz Masters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Simaos Alineación oficial del equipo 'The Simaos' en el partido 3 - 1 Schranz Masters Alineación oficial del equipo 'Schranz Masters' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Simaos

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Simaos va ser Belarmino Cuence.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Fayos va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Sami Malmström va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dácio Bettencourt es va comportar com un juvenil al minut 40 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Jeremy Nuyts del Simaos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Jeremy Nuyts arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gabriel Soria, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nélson Deserto que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Schranz Masters

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Schranz, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Roberto Di Salvo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Sergio Aguilera Vaqués estava fent un bon partit.