Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Purón F.C (1432307) - Zierbo Taldea (776373) » 273323348: T30/J13/VI

Liga 273323348 Información oficial sobre el partido 273323348 en Hattrick

17.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VI.233 (14551)

F.C. Lord Alineación oficial del equipo 'F.C. Lord' en el partido 2 - 0 ossito F.C Alineación oficial del equipo 'ossito F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Lord Alineación oficial del equipo 'F.C. Lord' en el partido 3 - 0 ossito F.C Alineación oficial del equipo 'ossito F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Lord

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Giancarlo D'Addabbo al minut 31, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al F.C. i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Giancarlo D'Addabbo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 84 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Allan Coffin, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a ossito, però Joaquim Fontich no va poder encertar el xut.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Joaquim Fontich una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Kuba Brzeźnicki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Torben Bredballe va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Joaquim Fontich que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Giancarlo D'Addabbo gairebé va marcar per a F.C. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Giancarlo D'Addabbo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Alessandro Desmont va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

ossito F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Lionel Carteron hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Riccardo Forconi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): ossito va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Frans Desmedt es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Minguella.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Šimon Veřmiřovský de ossito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.