Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rostits (798300) - Black Dragon Team (439618) » 273323339: T30/J11/VI

Liga 273323339 Información oficial sobre el partido 273323339 en Hattrick

03.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VI.233 (14551)

Juventud Torremolinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Juventud Torremolinos C.F.' en el partido 1 - 2 Black Dragon Team Alineación oficial del equipo 'Black Dragon Team' en el partido
Aurel Ionitã (17') 1 - 0
1 - 1 Miquel Faig (73')
1 - 2 Lucio Cendón (80')
Juventud Torremolinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Juventud Torremolinos C.F.' en el partido 1 - 2 Black Dragon Team Alineación oficial del equipo 'Black Dragon Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventud Torremolinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Juventud Torremolinos C.F.' en el partido 3 - 0 Black Dragon Team Alineación oficial del equipo 'Black Dragon Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Torremolinos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Aurel Ionitã, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Torroles ho intentava per la dreta per mitjà de Per Khan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Per Khan de Torroles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alec Hackmann, el jugador de Torroles va ser expulsat al minut 77.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Yücel Fercan no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Timo Pantzar.

Black Dragon Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Miquel Faig va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dragon i marcant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El Dragon era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lucio Cendón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Lucio Cendón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jaco Gillhaus quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Ferraz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Jaco Gillhaus, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dragon va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amarnath Ball de Dragon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walt de Kock.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Tom Knudsen de Dragon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Dragon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Eugen Žabinský no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tom Knudsen al camp.