Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.A.D. Real Zaragoza (1437883) - C.F. Los Cracks (308492) » 273317766: T30/J4/VI

Liga 273317766 Información oficial sobre el partido 273317766 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.134 (14452)

los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido 1 - 1 LOS COLAINAS Alineación oficial del equipo 'LOS COLAINAS' en el partido
0 - 1 Pedro Carregal (16')
Christian Azzolini (26') 1 - 1
los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido 1 - 1 LOS COLAINAS Alineación oficial del equipo 'LOS COLAINAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido 0 - 1 LOS COLAINAS Alineación oficial del equipo 'LOS COLAINAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los kroketys

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Niceto Polo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Christian Azzolini va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kroketys, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Candido Buron Cuadrado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Candido Buron Cuadrado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niceto Polo de kroketys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niceto Polo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que kroketys va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Després de 57 minuts jugats, Lluís Villafañe es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Moisès Marmi.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Raúl Real de kroketys va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ikani de Jong va entrar en el seu lloc.

LOS COLAINAS

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Montanejos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pedro Carregal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iván Cao. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Al minut 47 de partit, Emilian Mansfeld de Montanejos va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Ivo Korošec va estar a punt de posar per davant a Montanejos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tante Maura va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Montanejos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francisco Javier Crepanes no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Carregal al camp.