Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiracas FC (1461788) - Atletico Girona (1599250) » 273317493: T30/J5/VI

Liga 273317493 Información oficial sobre el partido 273317493 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VI.129 (14447)

krusty's team Alineación oficial del equipo 'krusty's team' en el partido 3 - 1 Real santiago de compostela Alineación oficial del equipo 'Real santiago de compostela' en el partido
Koh Wen Su (5') 1 - 0
1 - 1 Blas Armando Rodríguez (30')
Roldán Ladusa (75') 2 - 1
Roldán Ladusa (78') 3 - 1
krusty's team Alineación oficial del equipo 'krusty's team' en el partido 3 - 1 Real santiago de compostela Alineación oficial del equipo 'Real santiago de compostela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
krusty's team Alineación oficial del equipo 'krusty's team' en el partido 0 - 2 Real santiago de compostela Alineación oficial del equipo 'Real santiago de compostela' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

krusty's team

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): En Koh Wen Su va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Roldán Ladusa de krustys, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El krustys era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roldán Ladusa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de krustys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Roldán Ladusa va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Lobato.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ulf Grundlius ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Real santiago de compostela

Goles Goles

  • 160 Minuto 30 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Blas Armando Rodríguez va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 30: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): compostela va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vili Stöckell que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Julio Urbina Gauna va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Blas Armando Rodríguez des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Philippe Malaval, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 65 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Nissan Sagron va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): Vili Stöckell estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.