Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fusiles F C (309598) - RCCV SAD (990772) » 273314724: T30/J13/VI

Liga 273314724 Información oficial sobre el partido 273314724 en Hattrick

17.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VI.79 (14397)

Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 2 - 2 - Real Club Celta de Vigo - Alineación oficial del equipo '- Real Club Celta de Vigo -' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 1 - 2 - Real Club Celta de Vigo - Alineación oficial del equipo '- Real Club Celta de Vigo -' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fusiles F C

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 7 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Francisco Gandola. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Fusiles va ser Adrián Villacampa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martí Estivill va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fusiles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christian Vasic, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

- Real Club Celta de Vigo -

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Celta van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Tomás García va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tomás García encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Guillermo Olmos només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Guillermo Olmos va marxar per velocitat al minut 29 i va fer una passada de la mort a Pedro Días de Arcaya, però aquest va fallar.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vicente Ramírez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Claudio Darío Ramallo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Tomás García de Celta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Pedro Días de Arcaya va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Boris Mazharov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.