Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Helmantica (49257) - pontevedra-fc (995946) » 273313343: T30/J4/VI

Liga 273313343 Información oficial sobre el partido 273313343 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.55 (14373)

Dinamo de Helmantica Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Helmantica' en el partido 5 - 1 Tordos United Alineación oficial del equipo 'Tordos United' en el partido
Reinoud Schurink (30') 1 - 0
Ego Laguna (72') 2 - 0
Macário Escaleira (80') 3 - 0
Ubirajara Cabo Branco (83') 4 - 0
4 - 1 Otto Mikkelsen (85')
Ubirajara Cabo Branco (89') 5 - 1
Dinamo de Helmantica Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Helmantica' en el partido 5 - 1 Tordos United Alineación oficial del equipo 'Tordos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dinamo de Helmantica Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Helmantica' en el partido 4 - 1 Tordos United Alineación oficial del equipo 'Tordos United' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Helmantica

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Helmantica s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Reinoud Schurink per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ego Laguna de Helmantica es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Macário Escaleira va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Helmantica a 4 - 0. Ubirajara Cabo Branco va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Helmantica van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ubirajara Cabo Branco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Ego Laguna es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reinoud Schurink es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Reinoud Schurink va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Yoann De Looze.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Sadaharu Ashida estava fent un bon partit.

Tordos United

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Tordos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Otto Mikkelsen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Palle Neuwerth va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Hollerleitner de Tordos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemesio Agraz de Tordos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Tordos puguin veure en Stephan Heuduck jugant de nou; ja que al minut 79 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Friedger Tonner el va substituir sense tenir temps d'escalfar.