Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VARRUFAKISTIM (124267) - La G.P. (492486) » 273312043: T30/J1/VI

Liga 273312043 Información oficial sobre el partido 273312043 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VI.32 (14350)

Gorri Taldea Alineación oficial del equipo 'Gorri Taldea' en el partido 3 - 3 Porky's de Viladordis Alineación oficial del equipo 'Porky's de Viladordis' en el partido
0 - 1 Edmundo Arangure (4')
Guillermo Guillén (13') 1 - 1
Guillermo Guillén (18') 2 - 1
Moisés Bonafonte (55') 3 - 1
3 - 2 Brian Ebeling (84')
3 - 3 Alberto Sevilla (86')
Gorri Taldea Alineación oficial del equipo 'Gorri Taldea' en el partido 3 - 3 Porky's de Viladordis Alineación oficial del equipo 'Porky's de Viladordis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Gorri Taldea Alineación oficial del equipo 'Gorri Taldea' en el partido 4 - 3 Porky's de Viladordis Alineación oficial del equipo 'Porky's de Viladordis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorri Taldea

Goles Goles

  • 110 Minuto 13 (Gol de falta): Una falta al minut 13 va proporcionar un lliure directe al Taldea. Guillermo Guillén va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Taldea va posar-se per davant 2 - 1 al minut 18, quan Guillermo Guillén va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Taldea pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moisés Bonafonte va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Dante Cartasegna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mariano Puellas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Porky's de Viladordis

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Viladordis va ser finalitzada des de l'esquerra per Edmundo Arangure al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Brian Ebeling de Viladordis després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Viladordis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Sevilla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Arnau Pujals? Un error clamorós seu va donar a Seran Woelders una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Brian Ebeling ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de David Desjuny va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ray Huesken.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en David Desjuny probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.