Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Escaleritas de Pto Gelves (773672) - Champs-Elysées S.A.D (1435508) » 273308080: T30/J3/V

Liga 273308080 Información oficial sobre el partido 273308080 en Hattrick

08.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / V.217 (5730)

Monkey Island FC Alineación oficial del equipo 'Monkey Island FC' en el partido 0 - 6 Champs-Elysées S.A.D Alineación oficial del equipo 'Champs-Elysées S.A.D' en el partido
0 - 1 Francisco Vinas (39')
0 - 2 Ji?í Mazur (43')
0 - 3 Àngel Ferrería (44')
0 - 4 Pascasio Congil (56')
0 - 5 Txema Ribera Murcia (57')
0 - 6 Txema Ribera Murcia (86')
Monkey Island FC Alineación oficial del equipo 'Monkey Island FC' en el partido 0 - 6 Champs-Elysées S.A.D Alineación oficial del equipo 'Champs-Elysées S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monkey Island FC Alineación oficial del equipo 'Monkey Island FC' en el partido 0 - 1 Champs-Elysées S.A.D Alineación oficial del equipo 'Champs-Elysées S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monkey Island FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Janne Hakulinen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dalibor Lamovšek i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Guybrush, però el xut de Marc Alcañiz va sortir bastant desviat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Guybrush va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Enrique Guixós va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Grgo Vančo de Guybrush es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Santiago Ruiz Ruiz de Guybrush va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marc Alcañiz no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Champs-Elysées S.A.D

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Champs-Elysées es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco Vinas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Jiří Mazur va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Champs-Elysées va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Àngel Ferrería, amb un xut sec des de la dreta.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Francisco Vinas va acabar en una passada genial cap al jugador de Champs-Elysées Pascasio Congil, que va marcar el 0 - 4.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Txema Ribera Murcia, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Champs-Elysées van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Txema Ribera Murcia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Champs-Elysées que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jiří Mazur, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alberto Gómez de Terán va superar els defenses rivals per velocitat al minut 37 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el Champs-Elysées va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Txema Ribera Murcia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Edi Pantelimon de Champs-Elysées va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Jiří Mazur es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pascasio Congil.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Àngel Ferrería, en lloc de córrer, relliscava.