Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Proletarians United (309589) - Globethrotters (491832) » 273307856: T30/J5/V

Liga 273307856 Información oficial sobre el partido 273307856 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / V.213 (5726)

Krasnaya_Zvezda Alineación oficial del equipo 'Krasnaya_Zvezda' en el partido 1 - 1 Globethrotters Alineación oficial del equipo 'Globethrotters' en el partido
0 - 1 Jesús Urrea (29')
Iban Gangoiti (39') 1 - 1
Krasnaya_Zvezda Alineación oficial del equipo 'Krasnaya_Zvezda' en el partido 1 - 1 Globethrotters Alineación oficial del equipo 'Globethrotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Krasnaya_Zvezda Alineación oficial del equipo 'Krasnaya_Zvezda' en el partido 3 - 0 Globethrotters Alineación oficial del equipo 'Globethrotters' en el partido
Tiene mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krasnaya_Zvezda

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Krasnaya_Zvezda equilibrava la balança al minut 39. En Iban Gangoiti, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Krasnaya_Zvezda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Iban Gangoiti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kobe Krol de Krasnaya_Zvezda va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Oriol Barbal que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Krasnaya_Zvezda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Calán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonzalo Barberá.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Krasnaya_Zvezda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Jorge Calán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 25 va fer que Viti Olmo Cañas de Krasnaya_Zvezda hagués d'abandonar el terreny de joc. Gilarranz Salvo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Oriol Barbal semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Globethrotters

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Globethrotters va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jesús Urrea, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dimitar Tzachev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Rubén Vara estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.