Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los getaguays (48248) - L.G.C (48260) » 273306909: T30/J5/V

Liga 273306909 Información oficial sobre el partido 273306909 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / V.196 (5709)

Los Pitufos de San Esteban Alineación oficial del equipo 'Los Pitufos de San Esteban' en el partido 1 - 7 laicuchi Alineación oficial del equipo 'laicuchi' en el partido
0 - 1 Miguelanxo Troitiño (16')
0 - 2 Pedro Sáenz Oliván (30')
0 - 3 Sinesio Cheda (48')
0 - 4 Fredrik Stengård (67')
Xilberte Jotabito (68') 1 - 4
1 - 5 Juan Alberto Hernández (72')
1 - 6 Sietse De Bruycker (74')
1 - 7 Juan Alberto Hernández (75')
Los Pitufos de San Esteban Alineación oficial del equipo 'Los Pitufos de San Esteban' en el partido 1 - 7 laicuchi Alineación oficial del equipo 'laicuchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Los Pitufos de San Esteban Alineación oficial del equipo 'Los Pitufos de San Esteban' en el partido 0 - 10 laicuchi Alineación oficial del equipo 'laicuchi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pitufos de San Esteban

Goles Goles

  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 68, William Røssland va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Xilberte Jotabito, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En William Røssland de Pitufos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 71, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Pitufos va fer una substitució al minut 25. Alexander Zabara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marcos Urbano.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Manuel Uznayo de Pitufos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): Pitufos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francisco Labayen Aranzabe no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oscar Bravo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Kingsley Kent, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

laicuchi

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Miguelanxo Troitiño de laicuchi va fer un bon esprint per escapar-se de Anders Josefsson i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguelanxo Troitiño estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pedro Sáenz Oliván va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 30.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 48, en Miguelanxo Troitiño del laicuchi va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Sinesio Cheda que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Fredrik Stengård va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 186 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de laicuchi amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Alberto Hernández, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 5 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, una falta xutada per Sietse De Bruycker va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 6 per a laicuchi. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, laicuchi va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Alberto Hernández, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Fredrik Stengård va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pavel Ioniţă, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): laicuchi quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro Sáenz Oliván va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Sietse De Bruycker va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodolfo Pesenti de laicuchi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Joran Wijdenbosch de laicuchi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.