Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makavi de Levantar (773307) - R.C.D.Vilvestre (440955) » 273305808: T30/J10/V

Liga 273305808 Información oficial sobre el partido 273305808 en Hattrick

26.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / V.176 (5689)

Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido 4 - 1 Bobos Santutxu Alineación oficial del equipo 'Bobos Santutxu' en el partido
Arttu-Pekka Mäkivuoti (26') 1 - 0
Jan Morel (29') 2 - 0
Arttu-Pekka Mäkivuoti (56') 3 - 0
Arttu-Pekka Mäkivuoti (67') 4 - 0
4 - 1 Christer Malmborn (85')
Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido 4 - 1 Bobos Santutxu Alineación oficial del equipo 'Bobos Santutxu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido 3 - 1 Bobos Santutxu Alineación oficial del equipo 'Bobos Santutxu' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makavi de Levantar

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Arttu-Pekka Mäkivuoti ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Levantar es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Levantar. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jan Morel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Arttu-Pekka Mäkivuoti va marcar al minut 56 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Arttu-Pekka Mäkivuoti va incrementar l'avantatge de Levantar amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Levantar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arttu-Pekka Mäkivuoti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bohumír Špok de Levantar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Lancelot Monnet es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Arttu-Pekka Mäkivuoti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Levantar van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Tolga Kurşun no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Agostino Santoro de Levantar es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Bobos Santutxu

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Santutxu van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Christer Malmborn va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Christer Malmborn va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Santutxu va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Antti Rinnemäki no va poder controlar.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Santutxu van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Christer Malmborn, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.