Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ZagoraZa (493100) - Cale FC SDA (777616) » 273305492: T30/J3/V

Liga 273305492 Información oficial sobre el partido 273305492 en Hattrick

08.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / V.171 (5684)

Atlético Vaquerizos Alineación oficial del equipo 'Atlético Vaquerizos' en el partido 1 - 4 Final Fantasys Alineación oficial del equipo 'Final Fantasys' en el partido
0 - 1 Pere Roca (4')
0 - 2 Spartaco Nannoni (29')
Otto Spiller (65') 1 - 2
1 - 3 Mario Alberto Aliart (67')
1 - 4 Jans Beelen (87')
Atlético Vaquerizos Alineación oficial del equipo 'Atlético Vaquerizos' en el partido 1 - 4 Final Fantasys Alineación oficial del equipo 'Final Fantasys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Vaquerizos Alineación oficial del equipo 'Atlético Vaquerizos' en el partido 3 - 1 Final Fantasys Alineación oficial del equipo 'Final Fantasys' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Vaquerizos

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Otto Spiller, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Vaquerizos.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Aliecer Ochoa Casado no va entrar per centímetres.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alfonso Figueroa de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Thierry Ader no oblidarà el que li va passar durant el minut 39. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Thierry Ader va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Aliecer Ochoa Casado. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Final Fantasys

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vaquerizos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pere Roca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fantasys es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 4.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Spartaco Nannoni, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Mario Alberto Aliart va augmentar l'avantatge de Fantasys a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jans Beelen va augmentar l'avantatge de Fantasys a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Fantasys van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 79 que va acabar amb una falta; el xut posterior de David Medina Torres no va ser gens encertat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Pedro Armengol se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Isaac Díaz de Garato ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.