Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AtleticodeBarcelona (1431111) - Barnacity c.f. (122860) » 273297774: T30/J4/V

Liga 273297774 Información oficial sobre el partido 273297774 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / V.33 (5546)

Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido 4 - 1 Barnacity c.f. Alineación oficial del equipo 'Barnacity c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido 4 - 1 Barnacity c.f. Alineación oficial del equipo 'Barnacity c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmera Pharmacists'

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 5 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jonathan Jacob. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Pharmacists va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 12 Jonathan Jacob va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar János Márton, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Pharmacists.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pharmacists va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bjarne Topholm progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Villar va rematar alt.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Harmen-Jan Mouwe estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rene Kaiser, als 63 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Norberto Cervela gairebé va marcar per a Pharmacists des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Rene Kaiser de Pharmacists va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rene Kaiser de Pharmacists va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Barnacity c.f.

Goles Goles

  • 164 Minuto 6 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Raúl Medina marqués l'empat. Al minut 6 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pharmacists. La jugada d'estratègia del BCF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Murray Florence va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Facuse de BCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Medina de BCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de BCF Albert Blomme va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Thomas Törnborg va entrar en el seu lloc.