Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ohzi fc (315271) - WaAaAAAaGH! (779391) » 273297373: T30/J2/V

Liga 273297373 Información oficial sobre el partido 273297373 en Hattrick

01.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / V.26 (5539)

F.C.Altorreal Alineación oficial del equipo 'F.C.Altorreal' en el partido 0 - 2 WaAaAAAaGH! Alineación oficial del equipo 'WaAaAAAaGH!' en el partido
0 - 1 Borxa Veiguela (39')
0 - 2 Vasile-Horatiu Luca (42')
F.C.Altorreal Alineación oficial del equipo 'F.C.Altorreal' en el partido 0 - 2 WaAaAAAaGH! Alineación oficial del equipo 'WaAaAAAaGH!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Altorreal Alineación oficial del equipo 'F.C.Altorreal' en el partido 1 - 0 WaAaAAAaGH! Alineación oficial del equipo 'WaAaAAAaGH!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Altorreal

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Sebastián Pérez de F.C.A. es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 72, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacques Domenig de F.C.A. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

WaAaAAAaGH!

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Borxa Veiguela va posar els visitants WaAaAAAaGH! per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de WaAaAAAaGH! amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Vasile-Horatiu Luca, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Jimmi Glue, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. WaAaAAAaGH! va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): WaAaAAAaGH! va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Adriano Boni va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Jimmi Glue va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del WaAaAAAaGH! sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aart van der Eerden, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Vladislav Delov ocupà el lloc d'en Tor Allergoth al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de WaAaAAAaGH! quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.