Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fair Play S.T. (439572) - O Cruceiro (1415579) » 273296714: T30/J5/V

Liga 273296714 Información oficial sobre el partido 273296714 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / V.14 (5527)

zumaburu c.f Alineación oficial del equipo 'zumaburu c.f' en el partido 3 - 0 HeroesTeam Alineación oficial del equipo 'HeroesTeam' en el partido
Carlos Hilera (34') 1 - 0
Lluís García Escudero (41') 2 - 0
Tihamér Hacsek (55') 3 - 0
zumaburu c.f Alineación oficial del equipo 'zumaburu c.f' en el partido 3 - 0 HeroesTeam Alineación oficial del equipo 'HeroesTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
zumaburu c.f Alineación oficial del equipo 'zumaburu c.f' en el partido 4 - 0 HeroesTeam Alineación oficial del equipo 'HeroesTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zumaburu c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): zumaburu prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Carlos Hilera va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Lluís García Escudero de zumaburu va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 55 minuts, Tihamér Hacsek va superar per velocitat Crin Mitroi per posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): zumaburu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Lluís García Escudero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): zumaburu va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Pablo Moreno va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lluís García Escudero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lluís García Escudero va rematar alt.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del zumaburu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jasper Capoferri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paulis Mazuris. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip zumaburu Andrey Yudichev quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ángel Orbea l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Anaitz Biguri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

HeroesTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): HeroesTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paul Siber va desviar el xut final de Johan Norrstål després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): HeroesTeam van seguir progressant per la banda dreta. Miquel Banús va tenir la seva oportunitat al minut 62, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Romulus Matei es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Glenn Mathijsse.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Miquel Coll se sentia fresc com una rosa.