Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monte Cerrau FC (48182) - VERIN CF (493023) » 273295398: T30/J11/IV

Liga 273295398 Información oficial sobre el partido 273295398 en Hattrick

03.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / IV.54 (3477)

WIKS Alineación oficial del equipo 'WIKS' en el partido 2 - 4 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
Julià Rodríguez Cano (9') 1 - 0
1 - 1 Albert Gelabert (23')
1 - 2 Arturo Nieto (28')
1 - 3 Odol Díaz Revorio (29')
1 - 4 Joan Miquel Segura (52')
Ludvík Mikulík (82') 2 - 4
WIKS Alineación oficial del equipo 'WIKS' en el partido 2 - 4 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
WIKS Alineación oficial del equipo 'WIKS' en el partido 1 - 4 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WIKS

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Julià Rodríguez Cano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 100 Minuto 82 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Ludvík Mikulík va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Rubio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Eckehard Arnim ocupà el lloc d'en Ignasi Verdesoto al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de WIKS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): WIKS va fer una substitució al minut 68. Lluís Ruiz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company René Camps.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): René Camps va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de WIKS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

VERIN CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de VER van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Albert Gelabert.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Arturo Nieto que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Odol Díaz Revorio va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 1 - 3 per a VER.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joan Miquel Segura de VER l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 52 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rafel Currubí després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eckehard Arnim va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Eckehard Arnim va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Elie Mateo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Odol Díaz Revorio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eckehard Arnim, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Odol Díaz Revorio.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Semblava que Mauro Rojas Mendoza s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): En Manuel Urbaneja va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.