Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Serna F.C (311724) - lado oscuro (489707) » 273294685: T30/J1/IV

Liga 273294685 Información oficial sobre el partido 273294685 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / IV.42 (3465)

Homens C.F. Alineación oficial del equipo 'Homens C.F.' en el partido 1 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Martí Cobos (24') 1 - 0
1 - 1 Aritz Casademunt (59')
Homens C.F. Alineación oficial del equipo 'Homens C.F.' en el partido 1 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Homens C.F. Alineación oficial del equipo 'Homens C.F.' en el partido 3 - 0 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Tiene mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Homens C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Martí Cobos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Homens.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Homens va estar a punt d'arribar en un córner. En Marcel Pieler va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rodrigo Rivero va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tivadar Kalmár al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rodrigo Rivero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

lado oscuro

Goles Goles

  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Aritz Casademunt marqués l'empat. Al minut 59 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de oscuro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aritz Casademunt va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Andro Grgić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aritz Casademunt de oscuro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): oscuro va fer una substitució al minut 41. Rikkert Hogerwerf va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ennio Paccaraggi.
  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): Després de 48 minuts jugats, Rüdiger Hultzsch es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tivadar Kalmár.