Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poca Juniors (436538) - T.H.C. United (490104) » 273293075: T30/J5/IV

Liga 273293075 Información oficial sobre el partido 273293075 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / IV.13 (3436)

Poca Juniors Alineación oficial del equipo 'Poca Juniors' en el partido 1 - 1 T.H.C. United Alineación oficial del equipo 'T.H.C. United' en el partido
0 - 1 Yehoshua Saglovic (51')
Julio Zucunza (72') 1 - 1
Poca Juniors Alineación oficial del equipo 'Poca Juniors' en el partido 1 - 1 T.H.C. United Alineación oficial del equipo 'T.H.C. United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Poca Juniors Alineación oficial del equipo 'Poca Juniors' en el partido 2 - 2 T.H.C. United Alineación oficial del equipo 'T.H.C. United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poca Juniors

Goles Goles

  • 110 Minuto 72 (Gol de falta): Juniors equilibrava els comptes al minut 72 quan en Julio Zucunza va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Juniors va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kiko Pérez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Elmer Túpac.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Juniors va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauricio Huertas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Paulos Gey arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Juniors van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Felicio Arxomil des de l'esquerra va sortir desviat.

T.H.C. United

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb 51 minuts jugats, Yehoshua Saglovic de THC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jan Liehr va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yehoshua Saglovic, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yehoshua Saglovic va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Richard Fiume es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 274 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Víctor Gonzalvo que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Olli Heinonen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.