Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

warroraiders (433729) - CD. TENERIFE (437231) » 273292784: T30/J3/IV

Liga 273292784 Información oficial sobre el partido 273292784 en Hattrick

08.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / IV.8 (3431)

Tortellà Alineación oficial del equipo 'Tortellà' en el partido 3 - 0 REAL LUPANAR C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL LUPANAR C.F.' en el partido
Paco Calzadilla (22') 1 - 0
Daniel Cardete (67') 2 - 0
Ramon Lleixà (84') 3 - 0
Tortellà Alineación oficial del equipo 'Tortellà' en el partido 3 - 0 REAL LUPANAR C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL LUPANAR C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tortellà Alineación oficial del equipo 'Tortellà' en el partido 5 - 0 REAL LUPANAR C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL LUPANAR C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tortellà

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Paco Calzadilla va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tortellà.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daniel Cardete va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Ramon Lleixà va augmentar l'avantatge de Tortellà a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Ulises Bazan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramon Lleixà va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Dailos Barandiarán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Tortellà ho intentava per la dreta per mitjà de Ramon Lleixà, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Miquel Junqueras una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Dailos Barandiarán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Ramon Lleixà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dailos Barandiarán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pablo Villafranca no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

REAL LUPANAR C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 37, un contraatac del LUPANAR no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juan Malvárez perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LUPANAR la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Adrian Leonte de LUPANAR es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Adrian Leonte no era cap impediment.