Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Elgorriaga Bidasoa (1372496) - Ciberturtles Team (433711) » 273291654: T30/J14/III

Liga 273291654 Información oficial sobre el partido 273291654 en Hattrick

24.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / III.3 (3410)

BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido 0 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido 1 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BEYTON

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Laurentiu Chelaru! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafa Astigarraga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sylvester Dangler de BEYTON es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Idrissa Badiatte va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): BEYTON va fer una substitució al minut 78. Ismael Suárez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Antonio Abiega.

Ciberturtles Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Ciberturtles van sortir al contraatac amb encert al minut 11, però Jesús Cuello no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kalle Ripaoja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ciberturtles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Oscar Lezaun va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Cuello va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Ciberturtles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan György Virágh va quedar-se sol davant el porter Tanguy Lecroq, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Di Lonardo de Ciberturtles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.