Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laramir Warriors (1365064) - Granada Club de Fútbol (795454) » 273291579: T30/J9/III

Liga 273291579 Información oficial sobre el partido 273291579 en Hattrick

19.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / III.2 (3409)

Laramir Warriors Alineación oficial del equipo 'Laramir Warriors' en el partido 1 - 2 Chamartín C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartín C.F.' en el partido
0 - 1 Helge Kuster (25')
0 - 2 Helge Kuster (32')
Sipko Arpels (74') 1 - 2
Laramir Warriors Alineación oficial del equipo 'Laramir Warriors' en el partido 1 - 2 Chamartín C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartín C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laramir Warriors Alineación oficial del equipo 'Laramir Warriors' en el partido 1 - 1 Chamartín C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartín C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,9 % 46,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laramir Warriors

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El Warriors no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Sipko Arpels es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Warriors va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sipko Arpels va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Wang Wai-Kit.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Sipko Arpels va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Jikke Middenmeer de Warriors va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Adriano Omobono va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Claudio Áybar Cancho va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pablo Gómez Bolaños va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Chamartín C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): Chamartín va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Helge Kuster va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): Helge Kuster va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Chamartín gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chamartín que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Samuel Swärdling, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adrian Dorpusch va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Samuel Swärdling rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Samuel Swärdling després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Daniel Dahliensteg va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Sánchez.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nikolai Brustad després que el jugador de Chamartín li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Chamartín va fer una substitució al minut 80. Helge Kuster va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Saturno Teito.