Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Redheart C.F. (489335) - Sólo se vive una vez (993529) » 273291434: T30/J1/II

Liga 273291434 Información oficial sobre el partido 273291434 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / II.4 (3407)

Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido 2 - 0 Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido
José María Chocano Díaz (39') 1 - 0
Toni Nascimiento García (55') 2 - 0
Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido 2 - 0 Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido 3 - 2 Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Redheart C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, José María Chocano Díaz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Redheart es posava per davant!
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Als 55 minuts de joc, els nois de Redheart van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Toni Nascimiento García augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José María Chocano Díaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Carlos Miguel da Silva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valentín Romero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Redheart van sortir al contraatac al minut 53, però Víctor Iglesias Ussel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): José María Chocano Díaz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Carlos Miguel da Silva va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jesús Larrea de Redheart va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Ramírez de Redheart va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Coti Yon

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Coti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Logambino va desviar el xut final de Ahmed Sharif El-Latif després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tomek Zaboklicki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Temiz Rahman va intentar anar-se'n per velocitat al minut 70 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Coti van seguir progressant per la banda dreta. Tomek Zaboklicki va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sabas Gaivenis de Coti es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.