Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAIK V23 (802223) - FC FYAHBWOY (777072) » 270624303: T30/R1

Copa 270624303 Información oficial sobre el partido 270624303 en Hattrick

21.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Ajiva Alineación oficial del equipo 'Ajiva' en el partido 4 - 3 Tardesillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tardesillas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ajiva Alineación oficial del equipo 'Ajiva' en el partido 2 - 0 Tardesillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tardesillas F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajiva

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Kalle Pönniö va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Una falta al minut 23 va provocar un lliure directe. Samir Neiva el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kalle Pönniö va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 98 gràcies a la jugada de Alberto Uría, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Ajiva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Uría ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Víctor Olaso al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Samir Neiva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Alberto Uría, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tardesillas F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tardesillas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Desiderio Aldariz.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 73 minuts quan Santiago Vivero va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Tardesillas.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tardesillas eren letals, i Elías Ríos va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sicco van de Arend no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Desiderio Aldariz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Vivero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.