Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leoiak (1370144) - Entonados (1456781) » 270624242: T30/R1

Copa 270624242 Información oficial sobre el partido 270624242 en Hattrick

21.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Los congrios del Norte Alineación oficial del equipo 'Los congrios del Norte' en el partido 0 - 3 U.D. Catolica Alineación oficial del equipo 'U.D. Catolica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los congrios del Norte Alineación oficial del equipo 'Los congrios del Norte' en el partido 1 - 2 U.D. Catolica Alineación oficial del equipo 'U.D. Catolica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los congrios del Norte

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El congrios va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Gay la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Vasil Ivanov no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8, Alão Loureiro de congrios va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasil Ivanov.

U.D. Catolica

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Silvano Poggiolesi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Catolica, un peu providencial d'en Emanuel Schantz va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Patriek Abrahams, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marek Żal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Karim Benarouche al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Torbjörn Tellström quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Veljko Vujnović, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Torbjörn Tellström va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Catolica es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.