Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ivanako Star (121857) - malagaga cf (990189) » 270623457: T30/R1

Copa 270623457 Información oficial sobre el partido 270623457 en Hattrick

21.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Serco FC Alineación oficial del equipo 'Serco FC' en el partido 5 - 6 Palma Loosers Alineación oficial del equipo 'Palma Loosers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Serco FC Alineación oficial del equipo 'Serco FC' en el partido 1 - 1 Palma Loosers Alineación oficial del equipo 'Palma Loosers' en el partido
Tiene mucha potra 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serco FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): SercoFC s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Jaume Ribas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SercoFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cyrille David va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Saúl Fornaroli es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Giampietro Palilla de SercoFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 224 Minuto 88 (Ocasión de penalti): SercoFC va gaudir d'un penal a favor al minut 88, però el jugador Gérard Foulon va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Jesús Venegas Carrillo.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Carlos Sáenz Adán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SercoFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martín Damia va estar a punt d'avançar els locals al minut 107 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Sáenz Adán.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Giampietro Palilla va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de SercoFC a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SercoFC Evencio Dieste va intentar enganyar Jesús Venegas Carrillo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jaume Ribas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de SercoFC Cyrille David no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús Venegas Carrillo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Hasan Hüseyin Içmez de SercoFC anava molt fort i col·locat però Jesús Venegas Carrillo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carlos Sáenz Adán de SercoFC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Palma Loosers

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Loris Inclimona va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Loosers.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador visitant Saúl Fornaroli va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 86 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Vino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saúl Fornaroli de Loosers es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loris Inclimona de Loosers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Loris Inclimona va xutar fora per a Loosers, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Celso Meira anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Loosers.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Nicolás Vino de Loosers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Laurent Deschamps en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Loosers, Saúl Fornaroli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Loosers Antonio Vázquez Chavarri, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Laurent Deschamps. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Loosers, Luca Margara, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.