Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palma Markers (1462883) - Bayer Bilbao (779418) » 270622908: T30/R1

Copa 270622908 Información oficial sobre el partido 270622908 en Hattrick

21.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

So Payasos Alineación oficial del equipo 'So Payasos' en el partido 1 - 2 vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
So Payasos Alineación oficial del equipo 'So Payasos' en el partido 0 - 1 vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

So Payasos

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Knut Bendiksen va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Payasos van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Bahadır Nazar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bahadır Nazar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Payasos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bahadır Nazar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jarle Andersen de Payasos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Knut Bendiksen.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Payasos va fer una substitució al minut 34. Christer Edvinsson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Dieste.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Juan Varo semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Mimoun Slaoui que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

vacaciones en el bar

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Michał Kopałko va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 22. 0 - 1 per a vacaciones.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de vacaciones, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Michał Kopałko va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): vacaciones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Abel Eduardo Roasenda va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 82 per Michał Kopałko va anar a parar a la creueta.