Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cabernas (488612) - Nutre (486038) » 270619077: T30/R1

Copa 270619077 Información oficial sobre el partido 270619077 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Arise FC Alineación oficial del equipo 'Arise FC' en el partido 0 - 5 FC Strelitzia Alineación oficial del equipo 'FC Strelitzia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arise FC Alineación oficial del equipo 'Arise FC' en el partido 1 - 1 FC Strelitzia Alineación oficial del equipo 'FC Strelitzia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arise FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Joaquim Lluís Capellera de Arise va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Després de 38 minuts jugats, Joaquim Lluís Capellera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Del Arroyo.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Arise Manuel Calderón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Malte ''Brodda'' Uddman va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Gaitán Infante, jugador de Arise, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 89. Mátyás Hernádi, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Arturo Noia de Arise es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Policarpo Villamarín. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

FC Strelitzia

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Strelitzia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dalyan Sıtkı va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Strelitzia va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Dalyan Sıtkı.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Santi Monereo de Strelitzia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Strelitzia sabia com jugar al contraatac, i al minut 88, Dalyan Sıtkı va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 4.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Everett Lam va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Strelitzia, al minut 89. El marcador va canviar a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Limay Madrona va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 33 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Luis Sastre de Strelitzia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dalyan Sıtkı de Strelitzia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.