Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bloque 5 (994712) - equipollote de arg0ss (436741) » 270618704: T30/R1

Copa 270618704 Información oficial sobre el partido 270618704 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Astures Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Astures Club de Futbol' en el partido 3 - 2 9Barris Alineación oficial del equipo '9Barris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Astures Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Astures Club de Futbol' en el partido 1 - 1 9Barris Alineación oficial del equipo '9Barris' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astures Club de Futbol

Goles Goles

  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Señor Liaño s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Ben Steinbrecher, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaume Marquet va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Pedro De Kocker va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Astures va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ben Steinbrecher en un 1 contra 1 amb el porter Pedro De Kocker, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 101 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ben Steinbrecher, jugador de Astures, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 101. Manuel Beltrán, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Manuel Beltrán de Astures anava molt fort i col·locat però Pedro De Kocker no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Frits Ringenier de Astures va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mario Tolerano, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro De Kocker va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Astures i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Astures Nardo Pardiñas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro De Kocker. El marcador continuava 1 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Manolo Planelles va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Astures, Jaume Marquet, col·locà la pilota just a les mans d'en Pedro De Kocker. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Yılmaz Yargı de Astures va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de Astures, Ilya Upenik, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.

9Barris

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Druso Cotovia que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del 9Barris que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Thomas Kjellsson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Alberto Sáenz de 9Barris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Señor Liaño de 9Barris va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paul-Werner Toll-Kuckers de 9Barris va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Paul-Werner Toll-Kuckers no li va importar gens ni mica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mees Huizingh va xutar fora per a 9Barris, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de 9Barris, Señor Liaño, col·locà la pilota just a les mans d'en Yılmaz Yargı. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Heinz Lösch de 9Barris, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yılmaz Yargı en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de 9Barris Thomas Kjellsson va intentar enganyar Yılmaz Yargı amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Andy van Soldt va xutar fora per a 9Barris, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alberto Sáenz de 9Barris va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de 9Barris Arnaldo Irisarri, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Yılmaz Yargı. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 141 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pedro De Kocker de 9Barris va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.