Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fanix (994496) - Escopeteros FC (119856) » 270618467: T30/R1

Copa 270618467 Información oficial sobre el partido 270618467 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Shang Hai Express Alineación oficial del equipo 'Shang Hai Express' en el partido 2 - 5 Escopeteros FC Alineación oficial del equipo 'Escopeteros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Shang Hai Express Alineación oficial del equipo 'Shang Hai Express' en el partido 2 - 3 Escopeteros FC Alineación oficial del equipo 'Escopeteros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shang Hai Express

Goles Goles

  • 110 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34, Express van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Niklas Grönby va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Express prenia la batuta de l'encontre al minut 43, quan en Robert Lugli va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Express va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Campamar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Buron Cuadrado.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oliver Perl de Express amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Óscar Guzmán Zarpas, que no va rendir al seu nivell habitual.

Escopeteros FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Alejandro Serrano Rubiera de Escopeteros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Alejandro Serrano Rubiera va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Escopeteros.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Escopeteros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Tiago Silvério.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Raúl Eduardo Ruiz Díaz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Escopeteros va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rudi Luša, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Pablo César Pimentel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Eduardo Ruiz Díaz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sébastien Quettier de Escopeteros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Escopeteros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Buron Cuadrado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Héctor Camasobras al camp.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Rudi Luša ocupà el lloc d'en Christian Datteln al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Escopeteros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Idwerd Bokma de Escopeteros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alejandro Serrano Rubiera va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.