Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuatro puertas (1431784) - Hastaelsous (1433712) » 270618459: T30/R1

Copa 270618459 Información oficial sobre el partido 270618459 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

krak Alineación oficial del equipo 'krak' en el partido 1 - 2 TRoBeLLy'S TeaM Alineación oficial del equipo 'TRoBeLLy'S TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
krak Alineación oficial del equipo 'krak' en el partido 1 - 4 TRoBeLLy'S TeaM Alineación oficial del equipo 'TRoBeLLy'S TeaM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

krak

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7, Marcelo Freire va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Petar Ninov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El jugador de krak Marcelo Freire quasi va assolir l'empat al minut 69 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Adan Dykes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 74, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Adan Dykes de krak va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marek Buranovský de krak es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alik Werner de krak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adan Dykes de krak es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Petar Ninov es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

TRoBeLLy'S TeaM

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): TRoBeLLyS va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Rueben Brandt.
  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): En Rueben Brandt va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 23. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Budisav Hinić de TRoBeLLyS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TRoBeLLyS sortien al contraatac. La falta llançada per Rueben Brandt va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Jesús Sant de TRoBeLLyS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yves Guery de TRoBeLLyS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.