Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parapapeopropongohongo (1457658) - - FUTBOL + CARRERAS (772316) » 270617576: T30/R1

Copa 270617576 Información oficial sobre el partido 270617576 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

R.madrid united Alineación oficial del equipo 'R.madrid united' en el partido 4 - 5 - FUTBOL + CARRERAS Alineación oficial del equipo '- FUTBOL + CARRERAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
R.madrid united Alineación oficial del equipo 'R.madrid united' en el partido 1 - 6 - FUTBOL + CARRERAS Alineación oficial del equipo '- FUTBOL + CARRERAS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.madrid united

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Andrea Maffezzoni entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al R.madrid, un peu providencial d'en Fredrik Aspentorp va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, R.madrid va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fredrik Aspentorp, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Augustin Fürstweger es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): R.madrid equilibrava la balança al minut 67. En Alexandre Nunes Dinis, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jakub Borg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ofer Goldberger de R.madrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Denis Hübsch.

- FUTBOL + CARRERAS

Goles Goles

  • 153 Minuto 24 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, CARRERAS seguien lluitant fins al final. Al minut 24, fruit d'aquests esforços, Livio Thurre va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 30 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kenneth Henriksen marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Sławomir Kurc que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sławomir Kurc, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Raul Palmieri de CARRERAS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Livio Thurre de CARRERAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Matthias Lionnet va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Manuel Echandia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): CARRERAS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Livio Thurre no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rafael Mendoza al camp.