Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Night Ravens (309872) - racing fran (485563) » 270616775: T30/R1

Copa 270616775 Información oficial sobre el partido 270616775 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Night Ravens Alineación oficial del equipo 'Night Ravens' en el partido 2 - 1 racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Night Ravens Alineación oficial del equipo 'Night Ravens' en el partido 1 - 3 racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Night Ravens

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ravens una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Maurizio Mazzucchi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 54.
  • 186 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Ravens amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Karl-Uwe Liebermann, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lenz Freire de Ravens es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Hienadz' Piatrouski ocupà el lloc d'en Maurizio Mazzucchi al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Ravens quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

racing fran

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Jesús Marcel Cedillo va posar els visitants racing per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Wolf Willibacher va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 王 (Wang) 賢方 (Xianfang) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 王 (Wang) 賢方 (Xianfang) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Martin Hruda, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yoan Blanchet, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yoan Blanchet va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ľubomír Strelák va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tobias Rønnov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Augusto Feliciano de racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.