Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monitor c.f. (1433129) - EvolutionIX FC (995723) » 270615871: T30/R1

Copa 270615871 Información oficial sobre el partido 270615871 en Hattrick

21.04.2010 12:30:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

monitor c.f. Alineación oficial del equipo 'monitor c.f.' en el partido 0 - 2 Huracan WYOMING Alineación oficial del equipo 'Huracan WYOMING' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
monitor c.f. Alineación oficial del equipo 'monitor c.f.' en el partido 2 - 1 Huracan WYOMING Alineación oficial del equipo 'Huracan WYOMING' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monitor c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): monitor va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Aitor de Silos va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Norman Valentine de monitor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Víctor Magrans de monitor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Huracan WYOMING

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Huracan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Massimiliano Parodi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Huracan va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Einer Due, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Huracan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Fabià García Escudero des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Huracan va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Ginés Álvarez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Galaz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Huracan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Huracan van sortir al contraatac al minut 73, però Ababneh Yousif Bari va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 52 (Tirita (médico)): Uldis Ungurs va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Einer Due se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ababneh Yousif Bari. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.