Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barranke (1370607) - F.C Mariend (487229) » 270613554: T30/R1

Copa 270613554 Información oficial sobre el partido 270613554 en Hattrick

21.04.2010 12:30:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

barranke Alineación oficial del equipo 'barranke' en el partido 0 - 5 Ritmo Huerta Alineación oficial del equipo 'Ritmo Huerta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
barranke Alineación oficial del equipo 'barranke' en el partido 0 - 3 Ritmo Huerta Alineación oficial del equipo 'Ritmo Huerta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barranke

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del barranke sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jaromir Kühleis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Víctor Villachica no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Abel Fernán González.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Mert Ergün va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Ritmo Huerta

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raanan Landau que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 21, Huerta va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jeremias Spijkers.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Huerta va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Raanan Landau, amb un xut sec des de la dreta.
  • 136 Minuto 46 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Martin Hond es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Jeremias Spijkers per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 46 passava a ser 0 - 4.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89, una falta xutada per Francisco Javier Córdoba va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Huerta. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ossi Mehtola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Huerta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jeremias Spijkers, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jeremias Spijkers va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jose Andrés Nobles va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Javier Córdoba de Huerta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Conrad Alexander Auto de Huerta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.