Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.POTEITOR (1432266) - Real Aguilas C.F. (779572) » 270612650: T30/R1

Copa 270612650 Información oficial sobre el partido 270612650 en Hattrick

21.04.2010 12:30:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

F.C O'Seixo Alineación oficial del equipo 'F.C O'Seixo' en el partido 1 - 2 varelovsky.com Alineación oficial del equipo 'varelovsky.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C O'Seixo Alineación oficial del equipo 'F.C O'Seixo' en el partido 1 - 3 varelovsky.com Alineación oficial del equipo 'varelovsky.com' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C O'Seixo

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): OSeixo equilibrava la balança al minut 27. En Marcos Cuervo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OSeixo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ionut Râpan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kenn Wieghorst de OSeixo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hayri Bercan de OSeixo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

varelovsky.com

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Al minut 6, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Félix Reiriz posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): En Iñaki Alberro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 87 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): varelovsky.com va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Fernando Zorrilla va quedar-se sol davant el porter Jaime Labrador, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): 甘 (Gan) 英达 (Yingda) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaime Labrador va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Anssi Juppi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Iñaki Alberro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaime Labrador, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16 en Mate Hromin va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Paweł Puta de varelovsky.com va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 78 va fer que Jan Oliver Daniels de varelovsky.com hagués d'abandonar el terreny de joc. Anssi Juppi va entrar al terreny de joc per suplir-lo.