Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Steaua Solonet (774417) - lechugas96 (776879) » 270611193: T30/R1

Copa 270611193 Información oficial sobre el partido 270611193 en Hattrick

21.04.2010 12:45:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

PilTEAM Alineación oficial del equipo 'PilTEAM' en el partido 2 - 0 garrulator Alineación oficial del equipo 'garrulator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PilTEAM Alineación oficial del equipo 'PilTEAM' en el partido 2 - 2 garrulator Alineación oficial del equipo 'garrulator' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PilTEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Matti Beck ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PilTEAM es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jürgen Piccon va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): PilTEAM va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Andrés Delgado va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): PilTEAM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Andrés Delgado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Jürgen Piccon una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Laur Siinma va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de PilTEAM Heribert Malär va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Matti Beck va entrar en el seu lloc.

garrulator

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Adam Davis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Walter Hooker no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elias Kurzer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Luna, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el garrulator sortien al contraatac. La falta llançada per Elias Kurzer va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Herald Moreel de garrulator va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Marcos Malatesta ocupà el lloc d'en Gonzalo Luna al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de garrulator quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.