Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Tisha (1584839) - Huércal-Overa (48757) » 270610987: T30/R1

Copa 270610987 Información oficial sobre el partido 270610987 en Hattrick

21.04.2010 12:45:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

FC Tisha Alineación oficial del equipo 'FC Tisha' en el partido 6 - 3 Fullnet Team Alineación oficial del equipo 'Fullnet Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tisha Alineación oficial del equipo 'FC Tisha' en el partido 1 - 1 Fullnet Team Alineación oficial del equipo 'Fullnet Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,5 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tisha

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Tisha va posar-se per davant 1 - 0 al minut 26, quan Károly Vecsernyés va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Tisha va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arnau Parés va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tisha Károly Vecsernyés no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco José Nieto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): David Abbott de Tisha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco José Nieto en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Daniel Hirsh va clavar el 5 - 2 per a Tisha amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Jean Dutã va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 3.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tisha Jay Rooks va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Fullnet Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Alejandro Romero va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 en Serxio Cores va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fullnet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Buñuel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Roger Guinart va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Serxio Cores va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Alejandro Romero quasi aconsegueix empatar per Fullnet al minut 77, però Sergio Loza va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Serxio Cores va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 93 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 93, un contraatac del Fullnet no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Lois Cordido perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roger Guinart xutant per a Fullnet va fer anar la pilota just on la volia, però Sergio Loza, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fullnet Luka Tripolski, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sergio Loza. El marcador continuava 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Fullnet, Jesús Buñuel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fullnet Lois Cordido va intentar enganyar Sergio Loza amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 3.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): Serxio Cores, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sergio Loza va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Fullnet i 6 - 3 al marcador.