Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nazareno Nautic (794086) - Masrampinyo C.F. (1435853) » 270609659: T30/R1

Copa 270609659 Información oficial sobre el partido 270609659 en Hattrick

21.04.2010 12:45:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Nazareno Nautic Alineación oficial del equipo 'Nazareno Nautic' en el partido 0 - 5 Atlético IUS Alineación oficial del equipo 'Atlético IUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nazareno Nautic Alineación oficial del equipo 'Nazareno Nautic' en el partido 1 - 5 Atlético IUS Alineación oficial del equipo 'Atlético IUS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nazareno Nautic

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Lluís Gallofré hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Fonzalida. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan Igor Kosák des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Jorge Camor de Nazareno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Camor va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Nazareno va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Passats 61 minuts de joc, en Eero Arvela de Nazareno va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eero Arvela no li va importar gens ni mica.

Atlético IUS

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, IUS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jānis Ūdris es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 21 de partit va donar a IUS l'avantatge per 0 - 2. Kalil Mubarak en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 22 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gosha Ginzburg de IUS va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 22.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Hylke Wetters va augmentar l'avantatge de IUS a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hylke Wetters de IUS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hylke Wetters va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Gosha Ginzburg va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Džonas Buziliauskas va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Gianluca Carlo Di Bartolo de IUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.