Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kurfürstendamm FC (1438245) - Fc La Torres (486838) » 270608370: T30/R1

Copa 270608370 Información oficial sobre el partido 270608370 en Hattrick

21.04.2010 12:45:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Echeve Team Alineación oficial del equipo 'Echeve Team' en el partido 2 - 3 Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Echeve Team Alineación oficial del equipo 'Echeve Team' en el partido 0 - 2 Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Echeve Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Echeve va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Sascha Wengenmayr va llançar una pena màxima perfectament.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Gerhard de Zeeuw va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Echeve, al minut 39. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Echeve va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Gerhard de Zeeuw va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Echeve van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gerhard de Zeeuw, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Echeve, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Gerhard de Zeeuw va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Los Atilas del Xaxo

Goles Goles

  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Atilas van mostrar una bona compenetració quan al minut 69 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Guillermo Fuster va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Mathieu Gotter que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Atilas va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Francesco Ghislain la va transformar en el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Atilas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Miljenko Matijašević es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Alexander Bantelmann per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Atilas creava perill des de la dreta al minut 38, però en Gavril Negroponte, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alexander Bantelmann desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafel Mora va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 57 de joc.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Diego Sánchez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gavril Negroponte va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Pelayo Parrón de Atilas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.