Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealGangsta4Life (1432175) - FC Guinardó (991684) » 268420458: T29/R10

Copa 268420458 Información oficial sobre el partido 268420458 en Hattrick

03.03.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 10

mierdas Alineación oficial del equipo 'mierdas' en el partido 3 - 1 miticosweb C.F. Alineación oficial del equipo 'miticosweb C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mierdas Alineación oficial del equipo 'mierdas' en el partido 2 - 3 miticosweb C.F. Alineación oficial del equipo 'miticosweb C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mierdas

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En Theodorus Wirtz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Cyril Lebègue la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): mierdas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Kirill Samsonov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan mierdas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Theodorus Wirtz des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cyril Lebègue. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gerd Retter va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cyril Lebègue per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però János Szabó va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Kirill Samsonov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de János Szabó va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Gerd Retter de mierdas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Ruiz.

miticosweb C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aristofanis Sofias per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): miticosweb van seguir progressant per la banda dreta. Rutenio Mouat va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Thomi Kraus va sortir coix del terreny de joc, substituït per Patrick Strobl. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Ulrich Schenck va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de miticosweb es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.