Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nasiopas CF (437186) - dentistas S.A. (439859) » 268420450: T29/R10

Copa 268420450 Información oficial sobre el partido 268420450 en Hattrick

03.03.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 10

Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 4 - 1 dentistas S.A. Alineación oficial del equipo 'dentistas S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 1 - 1 dentistas S.A. Alineación oficial del equipo 'dentistas S.A.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aves Turutas

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Miquel Artigas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Turutas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Turutas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Federico Fernández va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Turutas sempre confia amb les genialitats d'en Oreste Monaci; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Oreste Monaci va augmentar l'avantatge de Turutas a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Javier Menotti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patricio Bolaño de Turutas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Turutas puguin veure en Pirmin Frisch jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Srbislav Anastasijević el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Miquel Artigas no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

dentistas S.A.

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Olexiy Goncharenko de dentistas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alberto Ribeiro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Gurbe Rensenbrink va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Raúl Valdivieso no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Olexiy Goncharenko completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Marien Venneman va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ferran Núñez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Martín Aceijas ocupà el lloc d'en Kalle Schmidt al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de dentistas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Elías Sánchez, en lloc de córrer, relliscava.