Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os pelexos (436716) - DEPORTIVO CORUÑA FEMENINO (774871) » 267678797: T29/R7

Copa 267678797 Información oficial sobre el partido 267678797 en Hattrick

10.02.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 7

os pelexos Alineación oficial del equipo 'os pelexos' en el partido 5 - 6 Atletico KO Alineación oficial del equipo 'Atletico KO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
os pelexos Alineación oficial del equipo 'os pelexos' en el partido 3 - 1 Atletico KO Alineación oficial del equipo 'Atletico KO' en el partido
Tiene suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os pelexos

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Adolfo Marín Díez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 25.
  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Alberto Oriol de pelexos empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Rubén Barrat Esteve arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): pelexos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Oriol ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Maximilian Börjesson del pelexos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adolfo Marín Díez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 95 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de pelexos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aurel Cãlin de pelexos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Anders Widahl de pelexos anava molt fort i col·locat però Mahmoud Shareef no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de pelexos, Adolfo Marín Díez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de pelexos Fernando Elso va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Rubén Barrat Esteve anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a pelexos.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de pelexos, Alberto Oriol, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Eloy Mira xutant per a pelexos va fer anar la pilota just on la volia, però Mahmoud Shareef, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gabriel Mora de pelexos anava molt fort i col·locat però Mahmoud Shareef no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.

Atletico KO

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador de Atletico Alberto Sánchez Ortega va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Sánchez Ortega va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enric Cintas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Konstantyn Topchiev quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Sánchez Ortega havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Juan Pablo Lourenso Prieto de Atletico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Elso en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Menandro Loberas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fernando Elso va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Atletico i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Tomàs Escalada va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Ricardo Eiris no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Elso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Enric Cintas va intentar enganyar Fernando Elso amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): Julián de la Serna, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fernando Elso va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Atletico i 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Javier Pablo Infante, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.