Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

T.H.C. United (490104) - Damnificados por JAI (492633) » 267678779: T29/R7

Copa 267678779 Información oficial sobre el partido 267678779 en Hattrick

10.02.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 7

T.H.C. United Alineación oficial del equipo 'T.H.C. United' en el partido 3 - 4 Damnificados por JAI Alineación oficial del equipo 'Damnificados por JAI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
T.H.C. United Alineación oficial del equipo 'T.H.C. United' en el partido 2 - 2 Damnificados por JAI Alineación oficial del equipo 'Damnificados por JAI' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T.H.C. United

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, el THC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Olli Heinonen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El THC ho intentava per la dreta per mitjà de Wolfhard Ahn, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Damnificados. La jugada d'estratègia del THC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Wolfhard Ahn va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): THC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wolfhard Ahn va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Castaños.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Richard Fiume del THC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Jan Liehr de THC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de THC, Johann Fels, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Richard Fiume, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Víctor Castaños va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de THC i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Maurilio Toldo va xutar fora per a THC, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Wolfhard Ahn de THC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Castaños en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Olli Heinonen xutant per a THC va fer anar la pilota just on la volia, però Víctor Castaños, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Damnificados por JAI

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Damnificados van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Gonçal Mas de Xaxàs va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, 赵 (Zhao) 任英 (Renying) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Damnificados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jacinto Alves va desviar el xut final de Mateo Turek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Damnificados Nicolas Reynard no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jacinto Alves es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Mateo Turek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Damnificados.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Oriol Peña de Damnificados va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Damnificados Javier Masnou va intentar enganyar Jacinto Alves amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marco D'Elia de Damnificados anava molt fort i col·locat però Jacinto Alves no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.