Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bifis F.C. (779965) - FC Estación (31179) » 267183729: T29/R5

Copa 267183729 Información oficial sobre el partido 267183729 en Hattrick

27.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 5

TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido 2 - 1 Caballos locos Alineación oficial del equipo 'Caballos locos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido 1 - 2 Caballos locos Alineación oficial del equipo 'Caballos locos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRECKYS TEAM

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Ghislain Fourneau va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, TRECKYS, al minut 41. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Corria el minut 93 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Konstantin Huuska, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TRECKYS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Frank Noer Mogensen va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Samuele Papini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Konstantin Huuska va entorpir al marcador d'en Ignacio Ron per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Estonllo de TRECKYS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Piet Blommaert de TRECKYS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Caballos locos

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Eduardo Mayor va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Andres Solari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Schorsch Balleis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Andres Solari estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caballos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduardo Mayor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Eduardo Mayor es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.