Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mormegil (433864) - Bifis F.C. (779965) » 266934340: T29/R4

Copa 266934340 Información oficial sobre el partido 266934340 en Hattrick

20.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 4

Mormegil Alineación oficial del equipo 'Mormegil' en el partido 1 - 2 TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mormegil Alineación oficial del equipo 'Mormegil' en el partido 2 - 0 TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mormegil

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Robbie Hajer va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Mormegil es va veure beneficiat per la polèmica al minut 16, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Żytomir Kluska va relliscar al moment de fer el xut i el porter Guillaume Torrent no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Żytomir Kluska quasi dona a Mormegil l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Mormegil per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Vagrande, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raúl Deles haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mormegil al minut 63.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Fabien Parmentier va estar a punt de marcar al minut 87 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

TRECKYS TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Samuele Papini quedar desmarcat i marcar per a TRECKYS al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de TRECKYS va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jasper Quintelier, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TRECKYS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gustavo Estonllo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Schorsch Balleis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Gustavo Estonllo de TRECKYS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Samuele Papini no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.