Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blackburn Aluche (315053) - Cespón B (800661) » 266933727: T29/R4

Copa 266933727 Información oficial sobre el partido 266933727 en Hattrick

20.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 4

Samarkantha C.F. Alineación oficial del equipo 'Samarkantha C.F.' en el partido 3 - 4 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Samarkantha C.F. Alineación oficial del equipo 'Samarkantha C.F.' en el partido 2 - 2 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samarkantha C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pau Sangenís ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Samarkantha es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernán Ferrús. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Miguel Miguez de Castro gairebé va marcar per a Samarkantha des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Roselló! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Pau Sangenís arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Samarkantha va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Caleb Lineker ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Allahditta Kala de Samarkantha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Després de 21 minuts, Samarkantha va veure com el seu jugador Segismundo Tidona havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Emile Arcan entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Allahditta Kala.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Pau Sangenís de Samarkantha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pedro Valentín en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Samarkantha Fernán Ferrús va intentar enganyar Pedro Valentín amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Allahditta Kala de Samarkantha anava molt fort i col·locat però Pedro Valentín no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Samarkantha, Alejandro Roselló, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fernando Arrechea, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro Valentín va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Samarkantha i 3 - 3 al marcador.

Cespón B

Goles Goles

  • 160 Minuto 44 (Gol de falta): Juan Taborda va empatar per a Cespón, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cespón Romeu Lage quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Valentín Acosta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcos Matos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Clarence Elzer de Cespón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jannick Hviid de Cespón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jannick Hviid estava fent un bon partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Juan Taborda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Cespón.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jannick Hviid xutant per a Cespón va fer anar la pilota just on la volia, però Jorge Zarzosa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cespón Clarence Elzer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jorge Zarzosa. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Cespón Marcos Matos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jorge Zarzosa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Snir Beloshevsky va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.