Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Humildes C.F. (312123) - U.D. Elviña (489828) » 266932747: T29/R4

Copa 266932747 Información oficial sobre el partido 266932747 en Hattrick

20.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 4

Los Humildes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Humildes C.F.' en el partido 2 - 1 Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Humildes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Humildes C.F.' en el partido 2 - 1 Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Humildes C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Yaniv Amsalem no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Humildes va ser Ids Kokmeijer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Humildes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Jerome Lake va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Humildes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Conrad Moner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mieczysław Niedworok! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Mieczysław Niedworok arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yaniv Amsalem de Humildes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Humildes puguin veure en Yaniv Amsalem jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Modest Santacana el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62, Jerome Lake de Humildes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Rianxeira

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jesús Alfredo Cabasés quedar desmarcat i marcar per a Rianxeira al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): El Rianxeira va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mikhael Unamuno la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Rianxeira es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Evencio Amigo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Santiago Pernas al camp.
  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Rianxeira, Jacinto Berzal va caure lesionat al minut 83, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • Minuto 83 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Gaétan Colombel va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.